Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس؛ جمعی از سهام‌داران حقیقی بانک مهر اقتصاد با طرح شکایتی خواستار رسیدگی مجدد و الزام به ارزش‌گذاری منصفانه اموالشان شدند. در بخشی از لایحه‌ی آنها آمده است: «اینجانبان خواهان‌های این دعوی همگی سهامدار حقیقی بانک مهر اقتصاد هستیم. برگزاری مجمع عمومی فوق‌العاده مبنی بر ادغام این بانک در بانک سپه بدون ارزش‌گذاری منصفانه اموال و خلاف دستورالعمل ۳۱بندی مصوب سران قوا بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

این لایحه شکایت علیه دولت جمهوری اسلامی ایران، وزارت اقتصاد و امور دارایی، بانک مرکزی، بانک سپه، کانون کارشناسان رسمی دادگستری تهران و دیگر اطراف مرتبط با ماجرای ارزش‌گذاری بانک مهر اقتصاد تهیه و تدوین شده است. سهام‌داران هم‌چنین خواستار پرداخت کلیه حقوق قانونی و هزینه‌ها و خسارت‌های مرتبط با دادرسی پرونده در محاکم شده‌اند.

 

به گزارش فارس کمپین «ضرورت ارزش‌گذاری منصفانه مهر اقتصاد» در فارس‌من نیز تأسیس شده و تاکنون بالغ بر ۱۰ هزار امضا بعنوان حمایت دارد. حامیان کمپین معتقدند دولت تشریفات لازم از جمله کسب رضایت سهامداران حقیقی و ارزش‌گذاری منصفانه و به‌روز اموال و دارایی‌ها را به‌درستی انجام نداده است. مسؤلین مختلفی از جمله رئیس‌کل بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و نمایندگان مجلس تاکنون قول پیگیری مطالبه را داده‌اند. 

 

فارس من هم‌چنان پیگیر مطالبه آنها است. اخبار تکمیلی را در فارس دنبال کنید. 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مهر اقتصاد فارس من خبرگزاری فارس وزارت اقتصاد و امور دارایی بانک سپه بانک مهر اقتصاد ادغام مهر اقتصاد ارزش گذاری منصفانه مهر اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۷۵۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار

امتداد - تمام ارکان نظام باید به دنبال تداوم سیاست ثبات ارزی باشند؛ چرا که راهکار علاج اقتصاد بیمار ایران این مقوله بسیار مهم است.

 به گزارش پایگاه خبری امتداد ، آلبرت بغزیان؛ اقتصاددان در گفت‌وگو با خبرنگار ایبِنا در خصوص مدیریت بانک مرکزی بر بازار ارز و تاثیراتی که سیاست ثبات اقتصادی و ارزی در جلوگیری از سفته بازی به‌جا می‌گذارد، گفت: یکی از کارکرد‌های ثبات ارزی که طی سال گذشته توسط بانک مرکزی قابلیت خود را در اقتصاد به نمایش گذاشت، اهمیت تمرکز بر مسائلی است که به ثبات اقتصادی و ارزی منتهی می‌شود، بنابراین این موضوع علاوه براینکه در دستور کار بانک مرکزی است، باید یکی از الزامات مهمی باشد که تمام ارکان دولت‌ها به آن پایبند باشند تا اقتصاد کشور دچار مخاطرات جدی نشود که بی ثباتی ایجاد می‌کند.

وی یادآور شد: هر چند تنش‌های سیاسی و نظامی طی هفته‌های اخیر در مدت محدودی وضعیت بازار ارز را دچار مخاطراتی کرد، اما عدم دستکاری بانک مرکزی به صورت تعمدی درمسائل مرتبط با نرخ ارز نشان داد این بانک خواستار تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی است؛ به همین خاطر نیز نوسانات به تدریج کمتر شدند.

بغزیان در ادامه بحث یادآور شد: به دلیل تداوم سیاست‌های بانک مرکزی در موضوع ثبات ارزی در ماه‌های گذشته شاهد این واقعیت بسیار مهم در عرصه جامعه بودیم که مردم مدتی جویای نرخ ارز نبودند چرا که ثبات ارزی در دستور کار بود.

این اقتصاددان گفت: با اینکه در اجرای سیاست ثبات ارزی توسط بانک مرکزی نرخ دلار در بازار آزاد تفاوتی با نرخ ارز رسمی و دولتی داشت، اما به دلیل ایجاد اطمینان در مردم که بازار ارز نوسان ندارد کسی به دنبال خرید ارز و تقاضای کاذب نبود.

وی با بیان اینکه وجود ثبات ارزی باعث هدایت سرمایه‌ها به سمت بانک‌ها در حساب‌های بلند مدت و سرمایه گذاری در تولید و بورس شد، تاکید کرد: بنابراین این روند نشان می‌دهد تمام ارکان نظام باید به دنبال تحقق و تداوم سیاست ثبات ارزی و اقتصادی باشند؛ چرا که راهکار و علاج اقتصاد بیمار ایران، این مقوله بسیار مهم است.

بغزیان گفت: ثبات ارزی و بازگشت آرامش به اقتصاد و بازار‌ها منوط به رسیدن دولت به این درک است که نباید در کار بانک مرکزی دخالت کند، بلکه باید اجازه داده شود تا سیاست تثبیت در بانک مرکزی دنبال شود.

این اقتصاددان در پایان تصریح کرد: از سوی دیگر دولت نباید بابت رفع کسری بودجه و تامین نقدینگی مورد نیاز خود بانک مرکزی را تحت فشار قرار دهد، بلکه باید در این مسیر برای اجرای سیاست‌های بانک مرکزی همراه آن باشد تا زمینه برای مشارکت مردم در امر جهش تولید فراهم شود و سایر سیاست‌ها در بخش‌های مختلف نیز کارساز باشند.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ۲۶۶ شکایت علیه مصوبات شوراهای محلی در دیوان عالی به ثبت رسید
  • هویلوند: فرناندز یک کاپیتان فوق العاده است؛ انتقادات از او منصفانه نیست
  • رد شکایت پرسپولیس علیه آلومینیوم
  • شکایت دو نشریه از مایکروسافت و OpenAI به دلیل نقض کپی‌رایت
  • وابستگی اقتصاد به بانک‌ها چالش‌آفرین است
  • شکایت علیه فوتبال: جان فوتبالیست‌ها بی‌اهمیت است
  • افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی خلاف قانون است
  • باشگاه پرسپولیس: رفتار زشت تماشاگران سپاهان نسبت به زنان پرسپولیسی را پیگیری می‌کنیم
  • راهکار پایان دادن به تقاضای کاذب دلار
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید