Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، با شیوع ویروس کرونا در ایران، بسیاری از کسب و کارها تعطیل و زیان‌هایی به فعالیت‌های اقتصادی و به تبع آن خانوارهای ایرانی به ویژه افراد کم‌بضاعت وارد شد که شرایط زندگی را برای بخشی از آنان سخت کرد.

در همین راستا، با توجه به کاهش درآمد بخشی از اقشار جامعه در این مدت، بانک مرکزی با ابلاغ بخش‌نامه‌ای به بانک‌ها تاکید کرد که برخی کسب و کارهای آسیب‌دیده از کرونا می‌توانند تا اردیبهشت اقساط تسهیلات کسب و کار خود را به تعویق بیاندازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین پرداخت اقساط تمامی تسهیلات قرض‌الحسنه پرداخت شده از سوی بانک‌ها با تعویق سه ماهه روبرو شد و قرار شد که اگر فردی در سه ماه اسفند، فروردین و اردیبهشت، اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه خود را پرداخت نکرد، از سوی بانک با مشکلی مواجه نشود و در واقع پرداخت اقساط سه ماه به تعویق بیفتد.

این در حالی است که سیستم خودکار برخی بانک‌ها، طبق روال قبلی اقدام به برداشت قسط اسفندماه تسهیلات از حساب افرادی که موجودی داشت، کردند و به دلیل ایجاد تاخیرهایی در ابلاغ بخش‌نامه‌ها، برخی از شعب بانکی نیز از چنین بخش‌نامه‌ای اظهار بی‌اطلاعی می‌کردند.

در همین زمینه بانک مرکزی با ایجاد سامانه‌ای در وب‌سایت رسمی این بانک، از شاکیان احتمالی تسهیلات قرض‌الحسنه خواست که شکایت خود را در آن مطرح کنند تا به شکایت‌شان رسیدگی شود.

در این راستا، بر اساس اعلام روابط عمومی بانک مرکزی در پی فعالیت سامانه مورد اشاره طی ۱۰ روز گذشته مجموعاً تعداد ۳۵ هزار و ۴۹۴ فقره شکایت مشتریان در ارتباط با برداشت اقساط تسهیلات قرض‌الحسنه توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری در سامانه ثبت شده که در برخی از بانک‌ها و موسسات اعتباری، مبالغ برداشت‌شده به مشتریان عودت شده و بانک مرکزی به منظور راستی آزمایی انجام عودت اقساط طی تماس تلفنی با برخی از مشتریان این موضوع را مورد تایید قرار داده است.

از سوی دیگر، بانک مرکزی بانک‌ها را مکلف کرده که سامانه‌های برداشت اتوماتیک اقساط وام‌های قرض‌الحسنه را در دو ماه فروردین و اردیبهشت اصلاح کنند تا مانند اسفندماه از حساب مشتریان، قسطی برداشت نشود.

بر اساس اطلاعات دریافتی از اداره اعتبارات و اداره اطلاعات بانکی بانک مرکزی، تا پایان بهمن‌ماه ۱۳۹۸ تعداد ۹ میلیون و ۶۵۷ هزار و ۱۸۴ فقره تسهیلات قرض‌الحسنه مجموعا به مبلغ ۱۱۵۳ میلیارد ریال توسط بانک‌ها و موسسات اعتباری پرداخت شده است.

این در حالی است که بر اساس اعلام روابط عمومی بانک‌ مرکزی، در برخی بانک‌ها عودت اقساط برداشت شده انجام گرفته و در این مطلب مشخص نشده که سایر بانک‌ها نیز این اقساط را به حساب مشتریان برمی‌گردانند یا بازگشت این مبالغ فقط در برخی بانک‌ها انجام می‌شود.

در این گزارش، همچنین اشاره‌ای هم به نام بانک‌هایی که مبالغ موردنظر را عودت داده‌اند، نشده است.

کد خبر 500401 برچسب‌ها وام كرونا در ايران اقتصاد

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: وام كرونا در ايران اقتصاد تسهیلات قرض الحسنه بانک مرکزی بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۷۴۸۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن

امتداد - آمار بانک مرکزی نشان می‌دهد که تا کنون، ۹۱ درصد از متقاضیان نهضت ملی مسکن، قرارداد امضا کرده‌اند که نشان از انعقاد ۴۶/۲۳ درصد از کل قراردادها فقط در بانک مسکن و بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در این بانک است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، بررسی آمار‌های جدید از وضعیت مشارکت بانک‌ها در طرح نهضت ملی مسکن، حاکی از آن است که از بین ۲۶ بانک، عملکرد ۱۸ بانک در این بخش، کماکان صفر است و از تعداد ۸۶۹ هزار و ۳۵۳ نفر واجدین شرایط اخذ تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن، ۷۹۳ هزار و ۷۳۲ نفر موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۴‌‌‌‌‌‏/۲۶۶ هزار میلیارد تومان شده‌اند.

 

 

دکتر سید عباس حسینی مدیرعامل بانک مسکن گفت: تا پایان سال ۱۴۰۲، قرارداد ۳۴۱ هزار و ۸۳۷ واحد مسکونی به مبلغ بیش از ۱۵۳ هزار میلیارد تومان در بانک مسکن به امضا رسیده که بر این اساس بیش از ۵۷ درصد از کل تعهد پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن به عهده این بانک است.

وی ادامه داد: بنا بر آمار، بانک مسکن تاکنون بیشترین میزان مشارکت در طرح نهضت ملی مسکن را در کل نظام بانکی کشور داشته است؛ چنانکه این بانک از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا پایان سال ۱۴۰۲ و به تنهایی بیش از ۸۵ هزار میلیارد تومان تسهیلات نهضت ملی مسکن به ۳۲۱ هزار و ۵۹۹ واحد مسکونی پرداخت کرده که در تاریخ نظام بانکی بی نظیر است.

دکتر حسینی با بیان این که بانک مسکن با وجود کمبود منابع مالی، همواره تمامی تلاش خود را برای تحقق تعهدات دولت مردمی و خانه‌دار کردن مردم انجام داده و در این مسیر از منابع داخلی خود نیز بیشترین پرداخت ها را انجام داده است؛ افزود: این بانک به رغم دارا بودن تعهدات خود از جمله: تکمیل پروژه‌های متعدد برنامه‌ریزی شده، احداث پروژه‌های ساختمانی شامل یکصد هزار واحد مسکونی در سراسر کشور و اجرای شهر خلیج فارس در سواحل هرمزگان ، تمام توان و تلاش خود را برای اعطای تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن و نیز تسهیلات متعدد تکلیفی و حمایتی به کار بسته است.

مدیرعامل بانک مسکن افزود: بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیز نسبت به پرداخت ۴۴ هزار و ۸۸۵ فقره تسهیلات شامل انواع تسهیلات ازدواج، فرزندآوری، ودیعه، خرید، تعمیر و ساخت مسکن معادل ۹۹ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال به خانواده‌ها اقدام کرده است.

دکتر حسینی افزود: همچنین بانک مسکن در سال ۱۴۰۲ ، ۳۴ هزار و ۳۵۳ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۶هزار و ۹۵۸ جوان پرداخته است.

وی گفت: پرداخت تعداد ۱۵ هزار و ۶۵۸ فقره تسهیلات حوادث غیرمترقبه بالغ بر ۸ هزار و ۱۸۷ میلیارد ریال در بخش‌های ساخت، تکمیل، معیشتی و کشاورزی در مناطق آسیب دیده در سال ۱۴۰۲ از اقدامات این بانک برای کمک به جبران خسارات و آسیب های وارده به هموطنان عزیز بوده است.

دکتر حسینی در پایان گفت: بانک مسکن به لطف خدا و تلاش و همت مجموعه مدیران و همکاران خود با تمام توان و قدرت در راه پیشبرد اهداف نهضت ملی مسکن، تحقق منویات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) و رئیس جمهور محترم مبنی بر کاستن از دغدغه های مردم عزیزمان در حوزه مسکن به پیش می رود تا ان‌شاءا… در سال ۱۴۰۳ بیش از گذشته شاهد جهش تولید ملی مسکن با مشارکت مردم باشیم.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • بانک‌ها هیچ دلیل و علاقه‌ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • پرداخت بیش از ۲۱ هزار فقره تسهیلات توسط صندوق‌های قرض الحسنه
  • کدام بانک‌ها خدمت چک الکترونیکی را ارائه می‌دهند؟
  • عملیات «وعده صادق» پیروزی بر سیستم پدافندی دشمنان بود
  • اصلاح کشور از مسیر مدرسه می‌گذرد
  • قیمت کولر صنعتی | 2 سال گارانتی | شرایط چک و اقساط
  • امضای بیش از ۵۷ درصد از کل تعهدات پرداخت تسهیلات نهضت ملی مسکن در بانک مسکن
  • وعده دلار ۱۰۰ هزار تومانی محقق نشد/ احتمال بازگشت نرخ ارز به پله ۵۰ هزار تومان وجود دارد
  • اعلام آخرین وضعیت وام نهضت ملی مسکن