Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خرداد»
2024-05-03@15:20:41 GMT

اگر اقساط از حساب تان کم شده به بانک مرکزی شکایت کنید

تاریخ انتشار: ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۵۰۰۵۰۰

خرداد: معاون نظارت بانک مرکزی گفت: افرادی که اقساط وام قرض‌الحسنه از حساب‌شان کسر شده، در سایت بانک مرکزی شکایت و اعتراض خود را ثبت کنند.

به گزارش خرداد،  فرهاد حنیفی در گفت‌وگو با ایلنا درباره برداشت اقساط از سوی بانک‌ها علی رغم اطلاع رسانی‌های گسترده بانک مرکزی مبنی بر تنفس سه ماه بازپرداخت اقساط در این شرایط ویژه اظهار داشت: طبق اطلاع رسانی‌هایی که انجام شده تسهیلات قرض‌الحسنه شامل تنفس سه ماه در بازپرداخت اقساط می‌شوند و در سایت بانک مرکزی سامانه‌ای ایجاد شده که امکان ثبت شکایت و اعتراض در این‌ باره وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:‌ این اعتراضات و شکایات به صورت روزانه به بخش معاونت نظارت بانک مرکزی ارایه و ارسال می‌شود و بلافاصله همکاران ما هم با مدیرعامل بانک و مدیر آن شعبه‌ای که تخلف در آن رخ داده، تماس می‌گیرند و موضوع شکایت و اعتراض را پیگیری می‌کنند.  

معاون نظارت بانک مرکزی با تاکید بر اینکه مردم نگران نباشند اقساطی که برداشت شده قطعا به حساب بر می‌گردد، گفت: به طور قطع با پیگیری‌های بانک مرکزی تا چند روز آینده شاهد آن خواهیم بود که همه بانک‌ها و شعب به چارچوب‌های دستورالعمل‌های ابلاغی بر می‌گردند.

حنیفی تاکید کرد: فرصت سه ماهه در بازپرداخت اقساط وام‌های قرض‌الحسنه دو بار به بانک‌ها در قالب بخش‌نامه و اطلاعیه، اطلاع رسانی شده است تا هیچ شک و شبه‌ای باقی نماند. برخی از بانک‌ها مدعی بودند در بخشنامه اول ابهاماتی وجود دارد که برای رفع آن در بخشنامه دوم صراحت بیشتری درباره جزییات این اقدامات داشتیم.   

وی درباره مدت زمان برگشت اقساط برداشت شده گفت: از زمان ثبت شکایت و اعتراض تا پیگیری‌ها مورد نیاز و نهایتا بازگشت مبلغ قسط برداشت شده به حساب یک هفته زمان می‌برد.  

معاون نظارت بانک مرکزی افزود: احتمالا دیده شده که مانده حساب بیشتر از مبلغ قسط است و بانک‌ها این تصور را داشتند که با توجه به مانده می‌توانند به برداشت اقساط اقدام کنند اما طبق مصوبه و ابلاغیه، برداشت باید با نظر موافق مردم باشد.  

حنیفی درباره پرداخت اقساط وام ازدواج که آیا شامل این تنفس سه ماهه می‌شود یا خیر ،‌گفت: وام ازدواج هم جزو وام‌های قرض‌الحسنه است و فرصت سه ماهه شامل حال وام ازدواج می‌شود. برچسب ها: بانک مرکزی ، اقساط ، کسر اقساط ، کرونا ، مهلت 3 ماهه ، شکایت

منبع: خرداد

کلیدواژه: بانک مرکزی اقساط کسر اقساط کرونا مهلت 3 ماهه شکایت نظارت بانک مرکزی شکایت و اعتراض قرض الحسنه بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۰۰۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید

به گزارش قدس آنلاین، قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه در آسیا کاهش یافته است که یکی از دلایل آن می‌تواند نشانه‌هایی از وضع سیاست‌های سختگیرانه پولی توسط فدرال رزرو در اجلاس امروز باشد.
کاهش تقاضا برای طلا به عنوان یک پشتوانه ایمن در بحبوحه آرام شدن تنش‌های ژئوپلیتیکی در دنیا قیمت طلا را نسبت به اوج ماه آوریل پایین آورده و آن را در برابر سیاست نرخ بهره بالای بانک مرکزی آمریکا آسیب پذیر کرده است.
قیمت هر اونس طلا امروز با ۰.۱۳ درصد کاهش به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش ۰.۳۸ درصدی به ۲۲۹۴ دلار و ۱۰ سنت رسیده است.

تمرکز سرمایه‌گذاران در حال حاضر به نتیجه اجلاس دو روزه فدرال رزرو معطوف شده که قرار است امروز منتشر شود. انتظار می‌رود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را بدون تغییر نگه دارد.
اما برخی پیش‌بینی می‌کنند جروم پاول رئیس فدرال رزرو با توجه به نرخ بالای تورم، سیاست‌های سختگیرانه‌ای را پیشنهاد دهد.
بالا رفتن تورم باعث شده تاجران انتظار خود از کاهش زود هنگام نرخ بهره را پایین بیاورند. در حال حاضر پیش بینی می‌شود بانک مرکزی آمریکا نرخ بهره را اولین بار در ماه سپتامبر کاهش دهد.
نرخ بالای بهره به ضرر طلاست چون هزینه نگهداری آن را به عنوان یک سرمایه غیر سودده افزایش داده و تمایل برای خرید این فلز گرانبها را پایین می‌آورد. 
ارزش دلار هم افزایش یافته و به بالاترین رقم طی ۶ ماه گذشته رسیده است. بالا رفتن ارزش دلار خرید طلا برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گرانتر کرده و تمایل برای آن را پایین می‌آورد.

در میان سایر فلزات گرانبها، قیمت نقره با ۰.۰۱ درصد کاهش به ۲۶ دلار و ۶۵ سنت رسید و پلاتین با یک کاهش ۰.۲۶ درصدی ۹۳۵ دلار و ۴۳ سنت معامله می‌شود.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • رئیس شورای اسلامی شهر سمنان : اداره کل زندان‌ها از حساب شهرداری ۹۰۰ میلیون برداشت با آنکه به شهرداری بدهکار است
  • وزارت بهداشت تا پایان اردیبهشت باید حساب‌های بانکی خود را مسدود کند
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!
  • ایجاد حساب واحد خزانه باعث افزایش شفافیت مالی می‌شود
  • دستگیری کلاهبردار اینترنتی در چناران
  • اعتبار بن دانشجویی نمایشگاه کتاب افزایش پیدا کرد/ امضای قرارداد با شرکت پُست
  • در سال جهش تولید، ارز چند نرخی را حذف کنید
  • قیمت جهانی طلا به ۲۲۸۳ دلار و ۲۳ سنت رسید